Videti jedan post
Star 12.10.2005, 00:16   #1
Versy
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Vozdra CEVAP, izvini što te ovako zovem, ali ti si to stavio, a malo mi je nezgodno....
Buraz, da znaš samo kako si me slatko nasmejao i oraspoložio
Kako bješe - svaka ti dala - naravno, vode iz bokala

Da krenemo od "tonažu" /ličnu/
Ima brat 120 kila, "žive mere" i bildam od kako znam za sebe - bukvalno rečeno, tako da to što si naveo, ipak neće biti problem
Krivo mi je to što kažeš da slabo idu tezge tamo, ali valjda je posao dobar, pa se nešto sakupi....A, biće i boljih dana...
Inače, imaš super harmoniku, samo me čudi da je tolike težine.
Nisam te baš razumeo - imaš li MIDI u njoj?
Inače, ni ja baš ne volim "oštre" zvukove, čak što više, buraz - i ne podnosim ih.
Pošto pričamo o narodnoj muzici, volim da sviram Rumunske stvari, Pandalescua,Pavketa, sa Kandom sam i svirao i družio svojevremeno, zatim Bugarske stvari - još od Borisa Karlova, Ibre Lolovog pa do danas, a ovde, gde sam sada, svirao sam u orkestru pokojnog Koče Petrovskog, kao i bio veliki prijatelj sa takodje pokojnim Stevom Teodosijevskim i Skenderom Ametom.
Ima tu još puno da se priča, a pričaćemo, daće Bog :wink:
Volim i sevdah, ali veliki mi je minus što nisam imao i nemam direktan dodir sa istim - e onda - sve bi bilo mnogo bolje i lepše... Ovako, mogu se samo oduševljavati predivnom sevdahu.
Nego kad počesmo, da te pitam i ovo:
Kad pričamo o ORU, ti si sigurno više bio u dodiru sa ovim novim, uslovi su ti mnogo bolji nego meni.
Kolika je razlika u novim ORO i ORO-ELEGANTOM, pošto vidim da u ceni nije baš mala? Znam da ima posebne Hand Made Reeds, ali i u tvojoj su ručni rad? Nije valjda samo to i "šminka"?
Vozdra ĆEVAP i da ima puno svirki, ali dobrog zdravlja prije svega :wink:
  Reply With Quote