Videti jedan post
Star 10.01.2013, 23:14   #7
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Evo me s posla, pa da ti odgovorim. Nemoj ni slucajno da odustanes, daleko si ti stigao da bi sad odustao. Dobro si shvatio onaj primer koji sam ti napisao da gresis, upravo sam ti to hteo reci. I shvatam kada kazes da ti prsti sami lete svirati na nacin koji si vec naucio, iako znas da to nije pravilno... to jednostavno udje u naviku, i trebace ti dosta vremena da to ispravis, ali sve se postize vezbanjem, tako da se ne sekiraj. Jos jednom da ponovim, imas puno potencijala, i za svojih 17 godina i godinu dana samostalnog ucenja ovo je sasvim dobro. Samo nekog da nadjes da ti malo izobjasnjava, bas iz tog razloga da dok si jos u fazi ucenja i upijanja znanja, da naucis kako ide pravilno, jel ako budes ucio dalje na svoju ruku tj. nepravilno, kasnije ce ti biti jos teze ispraviti to sve... Nemoj da se sekiras i stresiras, docice to sve na svoje. I drago mi je jos sto prihvatas kritiku i ne ljutis se kada ti neko obrati paznju na nesto, jel veruj mi, dosta mozes i tako nauciti i uociti tvoje nepravilnosti u svirci, i naravno ispraviti.
AcaG600 (10.01.2013)