Videti jedan post
Star 14.01.2013, 05:08   #47
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Smuchac, svaka tebi cast, verujem da si prezadovoljan sa psr3000 s obzirom koju vrstu muzike sviras. To sam i ranije rekao da u svojoj srednjoj klasi yamaha (psr serije) u potpunosti ispunjavaju zahteve muzicarima koji sviraju zabavnu (da ne kazem zapadnu) muziku. Ja licno nisam bio zadovoljan mogucnostima koje mi je moja psr s700 pruzala s obzirom da sviram iskljucivo narodnjake. Uvek mi je nesto falilo. Recimo, na korgu pa600 ucitam sempl emu sp12 bubnja i imam juve bubanj. isto tako i bass, strings i ostale elemente. To sam na s700 mogao samo da sanjam. Onda recimo terce koje nisam mogao imati na yamahi bez klabla i ucitavanja setupa svaki Bozji put kad upalim yamahu. Dok na korgu nemam problema s tim... i dalje da ne nabrajam. To su sve male ali bitne stvari. Da ne ulazim u detalje, ali sta reci kada yamaha jos nije resila ni napajanje na svojim modelima srednje klase, nego na npr. psr s750 imas i dalje onaj strujni akaba sa adapterom!!! Da ne nabrajam vise i ne ulazim u bespotrebnu raspravu, verujem da ti tvoja yamaha radi posao i vise nego odlicno, i uveren sam da kad bi se bavio vrstom muzike kojom se ti bavis, ne bih je ni ja menjao.