Casperu, mislim da Vunimrav nije bio sarkastican, nego samo na duhovit nacin rekao da si objasnio neke stvari kako treba

Vec sam u jednom postu rekao da sam alergican na onu Yamaha - zabavnjaci, Korg - narodnjaci, ali i rekao sam da je Yamahapassion u pravu kad su u pitanju Yamahe "srednje klase". I ja sam isto klasicni narodnjak i Tyros apsolutno odgovara onome sto sviram, pa cak i bez samplova bi odradio ogroman posao.
Jedna od mnogih predrasuda Korgovih korisnika prema Yamahi je kompliciran interfejs i rad na Yamahi. To je apsolutno netocno, na Yamahi je skroz lagano radit, samo ako ste naviknuti na rad na Korgu, trebace vam par dana da se naviknete i nista drugo, Cak je prema meni puno ljepsi onaj osnovni menu na pocetku nego na Korgu gdje je sve nabacano jedno na drugo, dok je na Yamahi ljepse sredjeno i vece su animacije gdje vam je upper1,2,3, registracija koja je, pad, onda pogotovo onaj mikser u dnu koji se moze mijenjat po potrebi, a da ne pricam o potenciometrima koji su odmah ispod displaya, a kod Korga su koliko znam skroz lijevo u vrhu.
I sto se tice prezentacija Tyrosa na netu, ima Tyrosa koji su lose sredjeni pa zvuce ko Korgove "kantice", pa se treba pazit sto se gleda, ima mnogo dobrih snimaka koje sam gledao dok sam se mislio hocu li uzet Tyrosa, ako ih nadjem postavicemo