Hvala kolega @cule125 na komentaru....Ma radi Roland kao sat

Sto se tice svirke, bice bolje, ali kao sto sam i rekao, nije akcenat dat na nju u ova 2 demo-a, nego na aranzerski deo, i svirka je bila tek onako da se popuni praznina....Sto se tice JV Sirtaki i ove pesme, ovo je naj naj bolje sto sam mogao da odsviram bez greske, i trenutno mi je ovo limit sto se tice svirke, a sto se tice JV Sa Sa, pesmu sam svirao iz glave bez uvezbavanja i slicno, jer nije bila namera da sviram, nego da se cuje aranzerski deo kako je sredjen....I jos nije ovo dobro, jer cim sam uploadovao, internet kompresovao dodatno snimke, pa mi se bas skoro da ne cuje, ali i na snimku koji sam postavio i ovako uzivo je to taman onako kako treba....Bice jos snimaka uskoro, ali pretezno za aranzerski deo, jer kao sto rekoh, icicu kod profesora malo da pokaze prstored, trilere, i tako te muzicke pojmove jos, pa cu onda izbaciti snimke sto se tice desne ruke i uopste svirke i nagovesticu kad ce to biti, a do tada izbacivacu ovako snimke aranzerskog dela koji ce se sredjivati....Pozdrav