Videti jedan post
Star 16.01.2013, 22:42   #3
obradbb
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 07.02.2012
Mjesto: Bajina Basta
Downloads: 141
Uploads: 10
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland G1000
obradbb ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Hvala ma odgovoru, sada barem znam da je definitivno crkao... Sobzirpm da cela klavojatura vredi jedno 400eur ne verujem da cu da dam 100 za hd. U svakom slucaju veliko hvala
Postovano sa mobilnog uređaja
Dodato:
Evo ako mogu malo da pomognem svojim danasnjim iskustvom... Po prvi put sam otvorio G1000 i mogu vam reci da nije apsolutno nista komplikovano (ovo je za one koji to nikada nisu radili). Znaci odsrafi se nekoliko srafova sa donje strane i podigne se gornja maska... Kako je kod mene vec bio ugradjen HDD koji je crkao ja sam ga samo skinuo sa kabla i to je to... E sada kada se trazi novi HDD bitno je da bude SCSI ili u racunarskom zargonu "skazi" hard disk... To suu HDD od prastarih racunara, ali ne od obicnih vec od onih koji su koristeni kao serveri... Ja sa kod coveka koji se bavi servisom racunara nasao 2 takva koja mu nicemu ne koriste... E sad ako trazite na specijalizovanim oglasima verovatno ce vam neko za to uzeti izmedju 2000 i 4000 dinara... Tako da prvo pokusajte kod ljudi koji popravljaju popravljaju racunare...

Promijenjeno od obradbb (17.01.2013 u 22:36 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
obradbb je offline   Reply With Quote