Citat:
Originalno postovano od zeljko
A koji je bolji za uzivo svirat Presonus mobile box ovaj sto ja imam ili ovaj 22VSL
|
Odgovor ispod ovog tvog pitanja se nije odnosio na Presonus FireStudio Mobile. Tvoja Audio karta je sasvim druga prica jer pociva na FireWire koji je po prirodi interfacea brzi i u pravilu manje opterecuje sistem. Pojedini Trans Audio sistemi koriste upravo Mobile i rade pod punim opterecenjem od preko 1.000 glasova polifonije, zatim pedesetak efekata i EQa, bez ikakvih smetnji na samo 32 sampla latence sto odgovara 0,7 ms. Zu sve to je u multitaskingu nekoliko pregrama koji rade neprimjetno u pozadini. Medjutim, za ovo nije odgovoran samo Mobile vec i sve ostalo ukljucujuci i hardver i softver, a prije svega konfiguraciju operaticnog sistema, no ovo ti pokazuje da Mobile moze da radi na najmanjim mogucim latencama (za sada) i to bez ikakvih smetnji.
@muamerboss
To sto stoji u Task Menageru je samo opticka varka i ne pridaji joj nikakav znacaj jer on pokazuje prosjecnu iskoristivost sistema ali ne i kratke peakove prezasicenja koji i dovode do tih smetnji koje imas. Ostaje ti ili da povecas latencu ili da odradis oveclocking ali ne ocekuj previse od tog E6600 i periferije koju imas (prevashodno mislim na hard disk i memoriju).