Tema: Korg Pa600
Videti jedan post
Star 19.01.2013, 16:13   #644
rolandx
Stvarno kod kuće

rolandx's Avatar

Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
rolandx ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od Akordeonista Pokaži Post
Zdozic, mozes li mi objasniti sta to vredi na klavijaturama hiljadu, dve, tri eura? Evo recimo, bas taj Pa600 ili jos bolje Pa3x, mozes li mi objasniti sta na njemu vredi 3500e?!
Sta vredi a sta ne vredi ( nazalost moram citirati bas onako kako su i mene prozivali) imas unazad skoro 70 stranica pisanja i polemisanja. Ako cemo iskreno, 1000 evra je dve ili tri prosecne plate zar ne? Ako je Pa500 imao svaki peti muzicar kako je neko vec napisao, sa prodajom Pa500 i dodavanjem jedne prosecne plate imas Pa600 koji je ne samo u nijansama bolji od Pa500. Sam kvalitet spam cene je diskutabilan. Mozes li ti da dokazes zasto je plastika losa ili zasto nije? Na osnovu kog kriterijuma? Hemicar? Nemoj me pogresno razumeti , slazemo se da svi ocekujemo za svoj novac da je to poput Yamahe PSR9000Pro,... dirke...kuciste ma fantazija, ali sve ima svojih mana i prednosti. Bas me zanima koji bi ti aranzer kupio? Tyros? kome crkava display iz dosade... redovna pojava ili mozda Ketron...brdo materijala na netu ili sta? Pa600 je solidna klavijatura s obzirom na predhodnike, mozda ce biti i odlicna ako se odlicno pokaze. Rano je da komentarisemo, za sada iznosimo prve utiske i misljenja, ko zna sta ce sutra biti.