Tema: Korg Pa600
Videti jedan post
Star 20.01.2013, 18:17   #679
rolandx
Stvarno kod kuće

rolandx's Avatar

Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
rolandx ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od Nautica Pokaži Post
@rolandx druze o cemu ti pricas meni uopste nije jasno, u svakom postu spominjes pa500 o kome se uopste ne govori sad pa spominjes pa2xpro za kog niko nije pitao i iskreno koliko vidim pises cisto da pises nesto jer u svim tvojim ovde postovima ne vidim nesto konkretno...
Stvar je posve jednostavna, nisam pisao sa tvrdnjom ali ako si imao vremena da posetis korgov sajt i video prezentaciju Pa600, mogao si da uporedis same opcije klavijature i podesavanja koja su skoro ista kao na Pa500... prema toj prezentaciji sam se i orijentisao... To sto ne vidis u postovima konkretno, procitaj ih opet, nisu komplikovani. Trudio sam se da objasnim na naj laksi mogusi nacin. Ono sto ti nije jasno u mom postu ti pitaj. Jedini suvisan post ovde je tvoj kao kritika a ne kao pitanje ili sugestija. Poseti korgov sajt i pogledaj video prezentaciju

http://www.korg.com/Pa600

pa se vrati na moje postove. Sve najbolje kolega.
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od mikimiki Pokaži Post
Sto se tice performanci i boja,razlika izmedju pa800 i pa600 je to sto recimo na pa800 kada izaberete neku performancu pa onda izaberete neki novi sound i dalje vuce efekte iz performance.Dok na pa600 efekte vuce iz njenog user sounda.Meni licno ovako mnogo vise odgovara.

Nisam te bas najbolje razumeo... Kada kazes ,,preformans" da li si mislio na desnu ruku ili na Style? Default bi bio da kada u preformansu ( desna ruka - boja) promenis prvi sound UPR1 menja efekte koje nosi taj sound, ali ukoliko promenis UPR2 ili UPR3, efekti ostaju ne promenjeni od UPR1... ispravi me ako gresim i objasni mi za preformans nasta si mislio... Proveri molim te posto imas klavijaturu da li postoji u general - lock zakljucavanja i za opciju master efekata.... nadam se da ima... pa javi

Promijenjeno od rolandx (20.01.2013 u 18:23 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
rolandx je offline   Reply With Quote