Evo ovako, napokon mi je stigao pa600 pa i da ja iznesem svoje utiske. Dirka, hmmm... je li glupo da kazem da sam ocekivao vise ( ili sam se nadao) ali dobro. Od poslednje dirke do ilice kucista je OGROMNA rupa koja para oci i skuplja prasinu tacno pod gumice dirki. Zvuk generalno je dobro promovisan ( govorim o fabrickom sound-u.... desna ruka). No DNC se bas i nije nesto pokazao u smislu kontrole nad njim pa i samim zvukom. Moglo je bolje. Display WIDE varijanda totalno nepotrebna. Pored ogromnog display-a treba biti robin hud... uski prozorcici. Ali je kolor . Jeeeeeeeee.... Generalno sam zadovoljan samom sintezom zvuka za ulozen novac. User mesta ( favorite) za ritmove, pregrst.... lepo. Search opcija, fino.... Mesta za USER sound i drums, sasvim pristojno. Cini mi se da su mogli same funkcije malo bolje da rasporede. Nepotrebno su ugurali funkcije koje se ne koriste cesto na sredinu klavijature. Tasteri su zbijeni u ne pregledni. Ako su mogli da stave tastere za boje, mogli su i za ritam .... Ne zamerite mi, ja jesam sitnicar, ali za taj novac generalno, OK. Mada trebace mi vremena dok prebolim Pa500 ( sto se tice funkcija). Nikada se necu navici na to sto nema FILL odvojeno. Strasno. Sinhro start i stop nisu odvojeni. Kao na Pa80.... Uffff, al ajde. A set ce mi trebati jedno mesec dana da sklapam da bi dobio nesto. ne pocinje mi se jer nemam dobru podlogu ( drum bass ritam kontre.....) . Neka mi neko kaze da je best set odlican

. Da ne skrecem temu malo sam se razocarao vremenom koje mi je potrebno da nadjem materijal... ali doci ce sve to na svoje, nadam se. Kada zaboravim na semplove i usresredim se na fabricke postavke. Ima i toga....

.