Videti jedan post
Star 28.01.2013, 20:21   #16
AcaG600
Ovaj baš voli da kuca

AcaG600's Avatar

Registrovan/a dana: 05.01.2012
Mjesto: Kruševac
Downloads: 130
Uploads: 14
Rekao HVALA: 83
Zahvalili mu 117 puta u 110 Postova
Instrumenti: Roland VA-5 expanded ZIP & KORG X5D ; DELL Inspiron 15 3521 + Kontakt 5 + MIDI + Samples
Interesi: Klavijature, računari...
AcaG600 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
AcaG600 pošalji poruku preko MSN messengera AcaG600 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Kolega, imas 4 varijacije normalno....Evo ja sam skoro uzeo Roland VA, pa je i meni to bilo sumnjivo, ali sve je normalno, samo sto si malo uskracen sa tasterima....Nista se ne gubi....Znaci pritisnes Fill jednom da promeni u drugu varijaciju, a pritisnes 2 puta da uradi prelaz i ostane u toj varijaciji gde jesi....Isto tako naprimer za varijacije....Svetli ti Advanced, to je znaci Advanced Original (varijacija 1 naprimer), pritisnes 2 puta isto dugme Advanced, onda ce ti on promeniti u Advanced Basic (varijacija 2 naprimer)....Isto tako se odnosi i za dugme Variation, i isto se ovo odnosi i za prelaze iz varijacije u varijaciju....Znaci oces prelaz iz cetvrte varijacije (Variation Advanced) u prvu varijaciju naprimer (Advanced Original), pritisnes Fill taster 2 puta i pritisnes Advanced taster 2 puta i bices u prvoj varijaciji....Mozda ti ovo deluje malo komplikovano i konfuzno, ali veruj mi, sve je stvar navike, i veoma brzo se naviknes....Dok radis prelaz, pritisnes 2 puta taster i menjas varijaciju koju hoces....Prosto je, samo malo stvar navike....Sad ovo sto si jos pitao....Imas 128 user ritma, koji su smesteni na ZIP-u kao uredjaju gde se sve skladisti (slicno Hardu da pomenem njega da bolje skapiras)....Znaci imas brojeve od 1 do 8 (C Banka) u koju se u svaku nalazi po 8 user ritma, znaci ukupno 128 mesta za tvoje ritmove i imas plus A i B banku sa ukupno 256 fabrickih ritmova....Onda sledece pitanje sto si pitao vezano za Touch Controler....Sluzi ti da stavis neku precicu, tipa prelaz, iskljucivanje bas pratnje, start/stop i tako to....Precica za neku radnju....Isto vazi i za gore D-BEAM Controler....Na njega samo "majes" rukom da bi te senzori prepoznali , dok na Touch Controler pritisnes prstom pa pomeras kao Touch klasicno....Eto ja sam voljan svako sledece pitanje da ti odgovorim koje postavis, pa ako imas pitanja, samo napred....Pozdrav