Videti jedan post
Star 28.01.2013, 23:04   #3
calevh
Ovaj baš voli da kuca

calevh's Avatar

Registrovan/a dana: 28.10.2008
Downloads: 4126
Uploads: 5
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 27 puta u 24 Postova
calevh befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
calevh pošalji poruku preko ICQ messengera calevh pošalji poruku preko AIM messengera calevh pošalji poruku preko Yahoo! messengera calevh pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Hvala svima, Aco tebi narocito hvala puno, mozda te malo davim, ali ne bi da mi nije bitno, Mene zanima da li je moguce, da, ako sam u jednoj performansi odnosno u jednom user program, u kom je ritam dvojka recimo, menjam boje koje ce povlaciti svoje efekte i podesavanja, bez promene performansa, odnosno da li se boje sa svim efektima i podesavanjim mogu podesiti i snimiti kao "boje" ili moraju kao posebni user programi? Nadam se da me razumes. Kakav je editing ritmova, da li svaka traka u ritmu moze povuci posebno efekte, a zatim na celu ritam sekciju dodati efekte ili obojiti ekilajzerom? Sto se tice kombinovanja udaraljki iz razlicitih setova, da li podrzava mogucnost vise drumtraka, ili kombinovanje na jednoj traci. I na kraju jedna molba, ako imas vremena. Hteo bi da cujem suve V zvukove, klavir gitara... I neki narodnjacki sax, klarinet, trubu, brass, jel mozes to usnimati ako nije problem, cisto kao orjentir. Ako ne, nema veze, ionako sam te smorio sa pitanjima vec. Hvala puno.
calevh je offline   Reply With Quote