Posto sam postao vlasnik Korga pa600 da kazem nesto ukratko i najbitnije...
Klavijatura je mala zgodna,kuciste je skroz ok odradjeno,dirke su malo losije(bolje nego one na pa50 i pa500)ali nije nista strasno ja sam se vec navikao

Tasteri su gumeni sto mi se posebno svidja ali su malo manji nego recimo na pa80 ili pa800 itd,ekran je odlican,mozda je rezolucija mogla i zanijansu da bude bolja,odaziv je super!E sad zvuk je fantastican!Mnogo bolje i cistije radi fabrika na pa600 nego na pa800 danas sam imao obe klavijature i uporedjivao, isti set pa600 ucitava 5x brze nego pa800 i radi potpuno isto sto se tice semplova s tim sto pa600 ima dodatne opcije da zazvuci jos bolje!Pa 600 ima i dosta ritmova koje pa800 i pa2x nemaju...Tacno je da pa800 daje malo jaci signal ali pa600 ima limiter i pojacavas gain koliko hoces i koliko ti treba,po meni je jos bolje tako

Iskreno dirke i sama plastika je bolja na pa800...Za kraj da kazem da za 1000e ne postoji nista bolje...Ko nema 1800e za pa800 koji je u prednosti zbog vokalista i semplovanja i malo bolje plastike,neka lepo kupi pa600 i bice prezadovoljan i ustedece dosta novca a imace vise ram memorije,bolji softver,vise materijala za rad i bolji zvuk!