Cao druze , evo ja da ti nesto napisem ...citam komentare ovih raznih ljudi ,muzicara ,tra la la i prosto ne mogu da verujem sta pisu.... nisam preslusao sve tvoje snimke ,ali sam cuo par tvojih prvih snimaka i onaj na kom sviras klavir ,tacnije River Flows In You. Reci cu ti prvo da ti apsolutno verujem da ti sviras taj klavir,ne bitno je da li imas pedalu ili ne. Prvo taj komad uopste nije tezak za svirku ,ne treba neka posebna koordinacija leve i desne ruke,cak sam ga i ja naucio svirati bez nota. Veruj mi ,ne treba da imas potrebu ama bas nikakvu da se dokazujes ovde nekom ,tamo nekom Nesi ,i Djoletu ,i Peri,Miki ,Ziki,da se kunes da si to ti,msm bzvz...nemoj da postavljas nikakve video snimke da bi neko video da to nije midi fajl ili sta ja znam. Talentovan jesi ,ali i slazem se sa tranzitom da to nije neki ekstremni pomak u odnosu na ono sta si pokazao u pocetku. Ovo ti kazem drugarski,jer i ja sam kao ti samouk i nije lako dokazati se kao takav. Nisam ja nista bolji od tebe ,kao ni ovi sto ti traze video snimke.
Oni su samo mnogo iskusniji od tebe. Muzika nije samo harmonika i triler ili kolce. Drago mi je sto si svestran,i sto si tako uporan. Nastavi da vezbas klavir ,skale,da ucis dalje teoriju muzike ... Dosta ima i harmonikasa i kosmajaca, Pozdrav