Drugari, potrebna pomoc, prvo cu zamoliti moderatore, da u naslov ove teme dodaju jos g1000, jer je sad dilema da li exr menjati za g1000 ili va7, ako je to moguce, prvo sam to hteo pitati da ne bi otvarao novu temu, posto je jako slicna ovoj? za Va7 doplata bi mi bila oko 120E dok za g1000 100E, klavijature su odlicnom stanju, za svoje godine neverovatno ocuvan, i sto je najbitnije tehnicki ispravne. Sto se tice Va 7 ja mislim da tu nema greske, poprilicno sam siguran da cu gotovo sve osim hamornika dobiti bolje na VA 7, brine me G1000, sto se tice operativnosti necemo trositi reci, to je uostalom njegova najveca prednost. Da li cu ja dobiti bolje bubnjeve, basove, kontra gitare i sve sto je bitno za zbuk jednog aranzera u odnosu na E2, sta je sa bojama, kao sto su tamburice, klarineti, trube, sax. brasovi... U velikoj sam dilemi, a moram da odlucim, i stvarno mi je hitno... Najlepse molim sve koji su zainteresovani da mi daju bilo kakav savet, znacice mi sta god napisete. Zahvalan unapred.
|