Aco, prvo ovako.. Svaka cast na iscrpnom objasnjenju, i puno ti hvala na tome. Odgovorio si mi sve sto me zanima, to je to. Nesa, burazeru, nije ljubav u pitanju,

Mada je E-2 moja prva klavijatura, salu na stranu, nekim bojama sam ja zadovoljan na E-2, ali generalno da sam zadovoljan u potpunosti ja je ne bi menjao. Otkud ovolika polemika oko ovoga, pa otud sto cenovna razlika izmedju G i VA nije velika, pa jednostavno ne zelim da propustim sansu da za nekih 40, 50 E doplate dobijam puno bolju klavijaturu, zato puno pitanja. E sad kad sam cuo one V bubnjeve na nekim snimcima na VA, pa to zvuci potpuno identicno kao G70, sto mene prosto odusevljava i i skreno to mi je jako velika prednost kod VA, bas modernije zvuci, mada je net jako siromasan sto se tice snimaka sa Va serije.... Na drugu stranu, ako promenim klav. ja skacem za cak 2, mozda i 3 klase vise, tako da me razumete odkuda toliko pitanja ipak je E-2 imao jako malo podesavanja, mada lep zvuk, G ili Va mi dodju kao visa matematika. Aco jos jednom hvala na trudu, i unapred hvala za snimke koje ces da postavis, Nesa hvala i tebi, ja ne sumnjam da mi dajes korektne odgovore, samo sto mi treba malo vise detalja, sta, zasto, kako,

Veliki pozdrav i svako dobro.