Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.05.2006
Mjesto: Pisari, Samac, RS, Bosna
Godina: 43
Downloads: 3874
Uploads: 24
Rekao HVALA: 159
Zahvalili mu 108 puta u 81 Postova
Instrumenti: korg, roland, yamaha...
Interesi: trcim za zenama!!
|
narodnjak300 kakvu sintezu? kontakt je ogranicen sint i cena im svima govori sve, da jeste do sad bi napravili vrhunskih boja i culo bi se negde, nem cak ni u libraryma nigde nasih, strane me ne zanimaju, njih ima na svakom cosku, msm bukvalno uzmem rec strane ,i ne samo ubacit presemplovan sempl sa bilo koje klave i sredit release, atack, stavit hal dilej, nema on kao u tritonu opasnih opcija pod pitch, filt, amp, lfo, tu triton je triton. vise ima opcija u jednom vsti koji nije poznat kao sempler i tamo slabo bas svrstavaju npr Alchemy koji je za mene bolji od svih njih zajedno sa opcijama koje ima. da ludilo napravis, dok logicov je opet bolji od njeg ladno, i motu machfive i emulator x,, . .. ogranicenja?, tu se varas, , nikad niko ne napravi patcheve kako na pomenute 3 poznate klave, ovamo samo presemplaju i to nije to u 80 opet posto slucajeva, COMBI na tritonu ti kad napravis u KONTAKT javi se! .. a na Tritonu evo Le cu cele tri banke A
tranzit,, paz ovu situaciju, ide torta, svadba je, mlada izlazi, ja pooneo najjaci sistem komp i sve iz njeg vucem,, zamisli pukne sve to ?? tu niko ne garantuje i nema 100 posto garanti da nikad nece past, a kad znas da ima sanse za to, nikad u zivotu ne bih na to,
drugo,, na to ces u deset god nadavat para i para ,, hardisk je velik, skup, radis swaki week, drndas u sobi svaki dan ode to za dve godine, treba novi kupit, treba imat jos jedan za backup, ,, memorija moze puknuti, daj novu kupi, i sto k u kompu jer vise ne radi u jednom uslovu nego u milion prostorija i 4 godisnja doba, odma iz kuce na -20 i udri? neka hvala,
ima tu ljudi mnogo stvari.
ja pricam realno a vi sta god demantujete ja cu vam opet dat odgovor, kad ste u pravu ja kazem tako je. i nema tu ljutnje.
tranzit daj snimke na you i gde to radis da vidim i cujem.. et ako nije problem? da vidim koliko si bolji od svih ovih na balkanu i poznatih i nepoznatih sto prate i zvezde i domace ljubimce? jer da je to sve real sto ti pricas pa o tebi bi vec pisalo po drzave? msm nemo' se ljutis, ljudi bi odma dolazili i kupovali sto ti imas i tu postavku kopirali, pa onaj iz bg juznisound rasproda one zajebancje ko lud od jednom a ti kazes od svih zajedno si bolji a ja nigde ne videh te i ne cuh od nikog neki info. i ako imas najjace banke kome radis od poznatih? znam sve jedan studio i scim rade, i ubise se od posla par njih, eno kod kobca moj triton rack, pola stvari s njeg vuce nase boje, kakvi kontakti i softaci. hardwer jr hardwer, pc i u njemu je sve pisani program od brojeva u koji ja vjere nemam, poz
Facebook Brano Vujicic (Branoy)
Promijenjeno od branoy (10.02.2013 u 01:33 sati)
|