Videti jedan post
Star 10.02.2013, 11:29   #5
Narodnjak300
Ovaj baš voli da kuca

Narodnjak300's Avatar

Registrovan/a dana: 13.12.2008
Mjesto: Bor-Timocka kajina
Downloads: 2385
Uploads: 42
Rekao HVALA: 35
Zahvalili mu 52 puta u 51 Postova
Instrumenti: nemam vise instrument
Interesi: Pecanje
Narodnjak300 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Branoy brate razumem te potpuno ali kontakt ima mnogo dobre filtere na koje mozes da stavis razne autemacije (lfo, envelope, velocity), jeste da nije synth ali ima opciju tone machine sto daje mnoge mogucnosti i ima solidan dsp, sto se tice sinteze to sto sam rekao se odnosilo na vst soft synth-ove. Daleko od toga da je triton losa klavijatura cak naprotiv ali ono sto ja hocu da kazem da je sve to ograniceno. Verujem da ti to zavrasava posao ali ima svoja ogranicenja. Recimo neki dobro odradjen instrument u kontaktu (primer Sample modeling sto radi) nikad ne moze da se odradi u Triton, mozda ton i moze ali da se instrument ponasa tako prilikom sviranja i da zvicu realno tesko. Poenta price je a sad pokusaj da me shvatis najbolje moguce, dakle poenta je da korg, yamaha, roland nikad nece da naprave klavijaturu na koju mozes da instaliras neki softver, nego ce da napune sa svojim semplovima, pa ti onda sklapaj, muci se pravi setove edituj. Ja kazem kad dam 1000-2000 evra za klavijaturu hocu bre da mi svira odmah, da imam zvuk koji zelim za te pare.Zar nije to realno? . Na svaki tutorijal ova tri poznata brenda na pocetku videa pokaziju koje klavire imaju. Alo bre rodjaci sta me briga za klavire, pa svaka klavijatura 20 godina u nazad ima dobar klavir. Dajte neku novu opciju, neki nov koncept, pruzite ljudima nesto novo. Ni dirke ne umeju (citaj nece) na naprave ko nekad.