Videti jedan post
Star 26.02.2013, 04:02   #18
Alekso
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 09.11.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Alekso ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

ostao sam bez spavanja ali sam se uverio da tranzit ti nisi uopste cuo m seriju soundcrafta
Dodato:
radio sam test ova dva predpojacala i mogu reci da ni 1% nije soundcraft slabiji od presonusa nego naprotiv cak je su njegova predpojacala poprecizni i pocisti,bicu realan nema neka velika razlika izmedju ova dva predpojacala moja ocena je soundcraft bolji za 10%...pustio sam jedan oriental na korg pa3x noga dobos i fusevi soundcraft je svirao bezprekorno sto nisam ni sumnjao to sam sve slusao detaljno na slusalice i razlike su se cule veoma dobro,zatim isti taj ritam u audiobox-a i imao sam sta cuti..zatim sam pustio da ide samo bass gitara gde na m8 je svirala tako precizno i cisto da kad sam prebacio na presonusa kao da je svirala u bunaru..zaboravio sam,znaci na iskljucen eq oni i ne sviraju isto bass sam stavio na sto herza pri tom gain na audio box je bio pojacan na 15db a na soundcraft je bio na 0db...i da ne pricam vise jer znam da je dzaba sve ali zeleo sam se uveriti i znao sam da tranzit tu je pricao prazne price ali ne ljutim se jer mi je pomogao i hvala mu a vo pisem za one koje hoce da znaju sta je istina,zatim sam testirao vokal ali sve mi je bilo jasno jos pre toga ,jedino presonus je imao nekako siru zvucnu sliku..utisci su veliki i mogao bi da napisem roman ali idem da spavam pozz
Dodato:
pogodilo me je to sto si rekao smece za soundcraft a znao sam da gresis ako je soundcraft smece sta su dynakord i behringer i usput si rekao jos nekoliko nelogicnih stvari ali ok je pozz

Promijenjeno od Alekso (26.02.2013 u 04:34 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Alekso je offline   Reply With Quote