Probao sam "malog" Krome-a neki dan, na prvu isto igracka, koliko se sjecam ima 6 banki u kojima je sve raspar u prvoj npr. banc(k)i od klavira gitara do stringseva brasova itd. pa tako i u ostalim.Na stranu, ima on i boja na koje sam se doslovno jezio, padovi i lead-ovi, ovo ostalo, nista manje ni vise nego standard korgovih boja. Latencije ima kao u prici sto bi se reklo, ne dao Bog svirati na klaviru pa prebaciti na strings(u toku sviranja) odmah boje "distorziraju" i naravno kasne (to mi je upalo u uho sto bi se reklo, jer nisam navikao na tu latenciju, mozda ima kolega sto jesu pa ce im dobro doci)

... U sustini nije toliko losa, kol'ko para, tol'ko mjuze, ali eto... Ono sto me jos "bocnulo" u oko jeste display, vjerovatno ga u radnji nisu kalibrirali pa je zato touch bio slab, tj. slab odaziv.
O soundu ne zelim pricati jer svaciji ukusi su drugaciji... Sve u svemu ocjena od 1-10, 7. Lagana je klavijatura. ona najmanja verzija ima tipku malo tezu (jedva da se i primjeti) od pa800, ove vece nisam imao priliku probati. Eto,moj post nije bog zna sto ali mozda pomogne

Pozz svima.