Citat:
Originalno postovano od ella 85
...i da taj jedan bas i 2 kutije ne kostaju 3300 e,vec bi mu neko to predlozio do sad,da nije rijec o 500 ljudi i 2500e,moje iskustvo sa srn450 je odlicno,doduse nisu kineske,a platio sam par 650e,a nikako nebi isao na jeftinu seriju ev elx
Postovano sa mobilnog uređaja
|
Sto se tice cene, PRX 615m se kad naidje prodaje za 1700-1800e a za ostatak do 2500e se moze uzeti dobar polovan bas bin (ne mora da bude PRX)!
Dalje, covek je naveo da radi najcesce svirke za 200-250 ljudi. I sam radim slicne svirke (kafici, klubovi, zurke, rodjendani, krstenja, razne slicne svirke kao i svadbe na kojima je najcesce 200 do 300 ljudi) i po mom iskustvu treba imati ozvucenje koje pokriva 90% svirki koje se rade a za onih 10% za koje tvoje ozvucenje nije dovoljno nadje se dodatni par ili koliko vec treba kutija i iznajmi se za taj dan. Kladim se da mu je bar 50% svirki po kaficima za koje mu ne treba vise od dve kutije!
Ella 85, voleo bih da mi objasnis zasto treba bezati od EV-ove ELX serije a treba kupovati SRM450? I da li si ti licno radio na ELX seriju pa govoris iz licnog iskustva ili samo nagadjas po slobodnom nahodjenju?