Videti jedan post
Star 11.03.2013, 19:05   #12
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

"Program pjesmarica" - tako se zove program s kojim možeš kontrolirati klavijaturu sa laptopa. Moguća je i bežična razmjena tekstova u bandu bez korištenja routera, dodavanje 5 soundova za svaku pjesmu, kategoriziranje, pretraživanje .... Ukratko, idealan program za ono što se spominje u temi.

I ono najbitnije, a nadovezuje se na moje sugestije vezano uz preglednost teksta na iPod-u. Program je podijeljen u dva područja, lijevo koje je namjenjeno pretraživanju i desno za pregled onoga što se izvodi. Niti u jednom trenutku se ne gubi teskt pjesme.

A ono što sam pokušao sugerirati, kontrolu teksta ili notnog prikaza sa "klavijature prema ekranu" se lijepo može vidjeti na na slijedećem videu. Odmah se prebacite na 3,18, pa obratite pažnju na 4,25. Slažem se i s tvrdnjom da je sve stvar navike, pa kako kome odgovara. Ja se osobno ne mogu naviknuti na miša na gaži ili na "osjetljivi touchpad" laptopa.

Nadam se da se @keyboards neće ljutiti što se ovako ubacujem u temu. Ako sam pogriješio, ispričavam se i neka moderatori ovaj post (video) obrišu.

Gig Setup.AVI
You need to upgrade your Flash Player

Promijenjeno od casper (11.03.2013 u 19:07 sati)
casper je offline   Reply With Quote