Citat:
Originalno postovano od zekicejn
Pa da ti iskreno kazem po mom misljenju jedino sto je prednost Fantoma je sto je lepsi, mozda malo bolje gitare i po meni dosta bolja tipka. IFX na Fantomu 1+2 mastera, na Kronosu 12+2 mastera+2 totala. Neuporedivo! Svaka cast Rolandu, druzili smo se par godina, ali sam ga prodao i ne zalim za njim.
|
Nisam mogao da odolim da ne odgovorim, na ovaj forum nisam dolazio mnogo dugo zbog nekih ljudi, ali ovo me je isprovociralo do maximuma..neka mi neko objasni teoriju "od govneta pita" ?? ako je moguce ?? IMAM KRONOS, G6 i XF ko neveruje postovacu sliku to je najmanji problem i mogu reci da je KRONOS cisto bacanje para za ZIVU SVIRKU.. cigani su napravili evolucioni korak sa V50 i DX 11 na MOTIF 6 oni sa malo jacim gazama sviraju XF .. i zabole ih qrac i dalje sviraju isto kao i na DX i V iste farbe, sve isto zvuci samo eto novija masina jer su stare "raritet" i lutrija naci u dobrom stanju..i svi mi..guramo isti fazon,,milja truba, feat sax, moss sax..dx11 frule..akai bouzouki ... cuvena "mala kabina" i to sve u zalosnih 3000e .. da bi postovali na fejs buk sliku sa kronosom. Kronos imam iz ciste radoznalosti "sta je to" i mogu samo da kazem da sam se ZAJEBAO (veliko) sto sam dao pare za njega, tvrdim da za tezgu vise od fantoma X,G i EXTREMA nema potrebe..licno ja nosim na tezge G6 i KORG T3 (POSTO IMAM GOMILU SPRAVA JER SAM TOTALNI ZALUDJENIK) i ta mi se kombinacija pokazala fenomenalna sve imam u njima, na sledecem messe-u se pojavljuje zamena za fantoma..(spakovace ovaj pisljivi modul INTEGRA-7 iskombinovan sa FG masinom u super natural tenologiji u novo kuciste i eto ga rodio se princ) bice isto sranje u novom pakovanju, za vece pare, pa ko voli neka izvoli .. Nije mi jasno zasta se koristi toliko "12+2 mastera+2 totala" i dal to cuje pijani gost koji trazi od sabana saulica "sneg je opet snezana ?? a svi sviraju forspil sa "dx11 mica nikolic klarinetom" ?!?! Neko je ovde u zabludi totalnoj ..