Videti jedan post
Star 14.01.2008, 18:50   #18
fico
Pravi prijatelj foruma

Registrovan/a dana: 06.05.2004
Mjesto: Slovenija
Downloads: 2743
Uploads: 14
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 51 puta u 48 Postova
Instrumenti: E-mu X board;Novation SL61 MK II :Weltmiaster Cansone
Interesi: sve po malo
fico befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
fico pošalji poruku preko MSN messengera fico pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Iz tvog pisanja do sad nisam mogao da zakljucim koliko dugo se bavis sa sviranjem i dali imas neko predznanje oko svirke.Dali si dosadves svirao i na cemu ili tek pocinjes da se bavis sa tim.Posto kazes da si sa novcem malo kratak moraces da tome prilagodis i izbor sinta .Ali za pocetak svakako ocekuj da ces morati za iole ozbiljniji rad da izdvojis 600 Eura .Jer koliko para toliko i muzike kaze nas narod.Preporuka bi ti bila sa moje strane da pogledas Korg PA50 Roland G800 Yamaha PSR1000 .To su ti sintovi koji su za pocetak odlicni a i za ozbiljniji rad takodje .Izdvojijo sam njih tri bas zbog toga jer ces za njih da nadjes na netu materijala koliko hoces da se ne zezas sa pravljenjem ritmova nego samo kao sto kazes da vezbas.Na tebi je da odlucis sam sta ces da kupis ali ako budes trazio nesto kupi aranzer sint .To znaci da ima u sebi i ritmove kao i instrumente da mozes odma da sviras,a ti vidi koliko novca ces da izdvojis pa prema tome i trazis .
fico je offline   Reply With Quote