^^^ Marko,jel mi pricamo za PA3x ili za rukohvat u autobusu gradskog prevoza

??? Ja sviram Pa3x godinu i 8 meseci ,skoro istim intenzitetom kao ti,nekad i gusce, + svirka i sredjivanje kod kuce ... Moracu da okacim slike...Kako nisam lepio nikakve folije,ja sam skroz zadovoljan,MNOGO VISE kvalitetom izrade nego bilo koji Korgov aranzer, (osim i30 ,ono je TENK ) ...ti kao da nisi svirao ni jedan korg aranzer pre ovoga... Pocela su tek skoro da mi blede slova kod fiil-ova - i to nista strasno,drugde nisam ni primetio,i potvrdicu splendidovu konstataciju u vezi cepanja futrole ,ostre su ivice jer su metalne,ali bolje metalne,nego drvene,definitivno. Tasteri na Pa3x su NEUPORODIVO bolji nego na bilo kom korgovom aranzeru do sada- moje misljenje. Na pa1x/800/2x su skloni pucanju i upadanju jer su plastika. Izgleda da dosta utice hemijski sastav znoja na to guljenje i sam intenzitet pritiska i mesto pritiska...to su neke stvari koje se mahinalno rade i individualno je od coveka do coveka.A to da je pa2x bez premca...hm...reci cu samo da se nikada ne bih vratio na nista ispod pa3x.