Videti jedan post
Star 23.03.2013, 03:49   #1
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Romario, pjesma je top, aranzman odlican, odsvirano je vrlo konkretno, pjevac, ko god da je, zna svoj posao i to veoma dobro. Zamjerka... ocekujes da uvijek imam neku zamjerku... imam i sada. Miks bi mogao biti za klasu bolji, steta bi bilo za ovakvu pjesmu ne uraditi maksimum jer joj mirne duse mogu proreci dobro slusanje. Ima malih gresaka u odnosu instrumenata u drugom dijelu, to jest refrenu, glas nije komprimiran kako valja a na pojedinim mjestima bi ga trebalo i "pjeske" obraditi. EQ na glasu je odlicno odradjen, efekat takodje, vrlo decentno, mada bih ja stavio nesto "skuplji" hall odnosno ambient. Da probas to sam malo da poslusas pa da napravis te sitne ispravke, prevashodno kod onih gitara koje se pojavljuju ekstremno lijevo i desno u drugom dijelu pjesme, prejake su za dlaku, kao i ona solo overdrive koja se pojavljuje nesto kasnije. Bubanj bi trebalo da ide za nijansu na gore a i Bass bi takodje trebalo da pretrpi "soft" kompresiju jer u pojedinim momentima ostaje dosta plitak u odnosu na gitare. Poslusaj jos jednom pazljivo, gledaj da poslusas i na normalnom HiFi uredjaju a dobro bi bilo i na auto radiju. Ako imas kompletan projekat, nema veze u kojem DAWu, posalji mi to (podigni na neki server), imam volje da odradim te sitnice i vratim ti miks, pa odluci sam sta ti se vise svidja.
tranzit je offline   Reply With Quote