Videti jedan post
Star 24.03.2013, 16:26   #6
MarjanMilosevic
Odomaćeni član

MarjanMilosevic's Avatar

Registrovan/a dana: 05.10.2011
Mjesto: Skopje
Downloads: 3
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 56 puta u 49 Postova
MarjanMilosevic befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
MarjanMilosevic pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Sad mi upravo dokazujes da pricas iz studijskog, a ne live iskustva. Mogu i ja snimak da ti ispeglam, ali ovde ne pricamo o studijskom nego live radu. A to su dva potpuno razlicita sveta.
Ja vrlo dobro znam kako jedan live sistem treba da izgleda i u njemu je multiband ili bilo koji kompresor na OUT sasvim nepotrebna stvar.
Dobar dsp sa parametrickim ekvilajzerom je sve sto ti treba.
Slucajno sam i ja jedan ot tih proizvodjaca koji prave zvucnike koje u sebi imaju DSP. I ti DSP koji je trenutno u samom vrhu tehnologije na svetu a koji sam i ja doprineo da se dizajnira.
Radi se o Powersoft DSP-4 uredjaju kojeg kontrolise softwer koji se zove Armonija, za ciji finalni izgled takodje imam zasluge jer sam deo veomam male grupe koja je prosle dve godine testirala i unapredjivala proizvod.
E sad ako jedan Powersoft smatra da jedan neuki i nepismeni Marjan Milosevic treba da radi na razvoju njihovih proizvoda, onda su i oni potpuno neuki i nepismeni.
Tako da prestani pa plujes po meni i mom poznavanju (ili nepoznavanju) teme jer ko sto rekoh moj rad se vidi. Nema ja sta tu da nekom tranzitu bilo sta dokazujem.
Dodato:
E da i ovo sam zaboravio da ti kazem. Mozes ti da se hvalis tvojim uspesima, cak i da kazes da si sleteo na mesec.
Mozda je to i tako, al sve dok mi neznamo da si ti Neil Armstrong, dzaba ti sve.
Mogu i ja da kazem da sam Majkl Dzekson.

Promijenjeno od MarjanMilosevic (24.03.2013 u 16:30 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
MarjanMilosevic je offline