Tema: Roland BK-9
Videti jedan post
Star 26.03.2013, 14:11   #8
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od grabovac037 Pokaži Post
poz za tranzita kad ce transaudio ne mogu vise da cekam xexe
Bice... bice... Aman momci polako kao da je o glavu... ima tranzit mnogo vaznijeg posla nego sto je Trans Audio... salim se, malo sam bio bolestan... smlatila gripa skoro dva mjeseca, pa nisam imao volje i snage ni za jelo a kamo li za rad.

@Akordeonista
Prvo kratko off topic jer nisam imao prilike da ti odgovorim u temi koja je zakljucana a u vezi sa tom mojom nekakvom "anonimnoscu po svaku cijenu", da to jednom za svagda skinemo sa dnevnog reda jer i ne treba da bude na dnevnom redu jednog muzickog foruma. Pitam li ja ikoga kako se zove... ne pitam, niti me interesuje... uopste mi nije vazno kako je ime i prezime covjeka sa kojim korespondiram, uvijek me interesuju samo vazne stvari: da li i kako mu treba pomoci i dati savjet, negirati dezinformaciju ili potvrditi pravu informaciju... nista vise, Kazes tamo, to moje ime bi doprinjelo mom vecem autoritetu... ako bih samo na osnovu svog imena stekao nekakav uzasno veeeeliki autoritet na forumu (koji mi uzgred, uopste nije bitan), onda ja kao strucnjak nista ne vrijedim. Valjda se autoritet na jednom forumu stvara djelima, znanjem, iskustvom, savjetima, konsekventnoscu, spremnosti da se pomogne, respektom kolega... !!!!! Kako je ime onome koji pomaze, savjetuje, zna, djeluje, respektuje... pa nek mu bude ime "tranzit". Zasto se ljudi kod nas ponekad ponasaju kao znatizeljne domacice ????? Samnom se uvijek moze diskutovati o muzici, instrumentima, instrumentalnoj periferiji i srodnim temama ali o mojim zivotnim nacelima i principima ne moze nikada jer i ja svima ostavljam potpunu slobodu da zive i djeluju samo onako kako oni smatraju za potrebno i normalno.

Sada kratko i "on topic", BK-9 ce vrlo prijatno iznenaditi, prije svega, poklonike Rolandovih aranzera, tehnologije i zvuka. Roland ce i kod BK-9 ostati vjeran svojoj poslovnoj politici: mnogo zvuka za malo novca a onaj ko "ne voli" Rolanda i poslije BK-9 ga nece voljeti.

Promijenjeno od tranzit (26.03.2013 u 14:19 sati)
tranzit je offline   Reply With Quote