Videti jedan post
Star 28.03.2013, 16:41   #6
I v a n
Drugar foruma

I v a n's Avatar

Registrovan/a dana: 23.05.2011
Mjesto: Kraljevo
Downloads: 136
Uploads: 3
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA500,X5D
I v a n befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od harepa50 Pokaži Post
@I v a n

Kakva 2 oma? Jel ti znaš šta pričaš? Na Omnitronicu piše 2x200W u 4 oma (barem na kutiji) jer ga posjedujem. Nećeš naći aktivnu miksetu sa pojačalom koje radi na 2 oma, a i teško ćeš naći samo pojačalo. Na ovim mikserima nije deklarisana snaga u bridge modu, to samim tim znači da ne podržavaju bridge mode.
Kolega da ste prvo lepo procitali post pa tek onda komentarisali.... nego ovako pisete,kao da bi da se svadjate...
Ajd sad da prevedem ili pojasnim,posto ocigledno ima potrebe za time:
Reko sam da na tim miksetama od tih ekstra proizvodjaca,uvek napisu snagu koja je izmerena u njihovoj laboratoriji pri nekoj smesnoj impedansi a da se to ne naznaci,i onda kad se nakace kutije od 8oma nije ni blizu tih 200-300w,meni 2 oma i ne treba,niti sam ih trazio kod neke miksete...
Znam da ne mogu da guraju u bridge modu,zato i crkavaju,jer bi ljudi da rade svirke od 300 ljudi sa mikserom od 200e,pa onda nakace po 5-6 kutija i bude vatrometa...
A ovo sto sam predlozio coveku je provereno jer smo sa 1250 gurali 4 kutije,a cesto i 6 kutija.802 je malo slabiji i manji,al za 100-150 ljudi odlican... mogu da napisu na Omnitronic-u sta hoce,al na proverenim masinama se zna sta mogu a ste ne...