Citat:
Originalno postovano od harepa50
@I v a n
Kakva 2 oma? Jel ti znaš šta pričaš? Na Omnitronicu piše 2x200W u 4 oma (barem na kutiji) jer ga posjedujem. Nećeš naći aktivnu miksetu sa pojačalom koje radi na 2 oma, a i teško ćeš naći samo pojačalo. Na ovim mikserima nije deklarisana snaga u bridge modu, to samim tim znači da ne podržavaju bridge mode.
|
Kolega da ste prvo lepo procitali post pa tek onda komentarisali.... nego ovako pisete,kao da bi da se svadjate...
Ajd sad da prevedem ili pojasnim,posto ocigledno ima potrebe za time:
Reko sam da na tim miksetama od tih ekstra proizvodjaca,uvek napisu snagu koja je izmerena u njihovoj laboratoriji pri nekoj smesnoj impedansi a da se to ne naznaci,i onda kad se nakace kutije od 8oma nije ni blizu tih 200-300w,meni 2 oma i ne treba,niti sam ih trazio kod neke miksete...
Znam da ne mogu da guraju u bridge modu,zato i crkavaju,jer bi ljudi da rade svirke od 300 ljudi sa mikserom od 200e,pa onda nakace po 5-6 kutija i bude vatrometa...
A ovo sto sam predlozio coveku je provereno jer smo sa 1250 gurali 4 kutije,a cesto i 6 kutija.802 je malo slabiji i manji,al za 100-150 ljudi odlican... mogu da napisu na Omnitronic-u sta hoce,al na proverenim masinama se zna sta mogu a ste ne...