Tema: Roland BK-9
Videti jedan post
Star 29.03.2013, 13:21   #8
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Mislim da novi Rolandov aranžer ne može biti loš. Roland je oduvjek poznat da radi svoje proizvode jako kvalitetno, tako da novi BK-9 će sigurno imati vrhunsku style sekciju, i tvornički već jako dobar soun engine. To što vjerojatno neće staviti u njega sampler je već drugi par rukavica, ma što više već davno čak i ovdje oglobano, ne treba mu pogotovo mu nije stalo za ovaj naš prostor, jer ovdje prodaje mrvice u odnosu na ostatak svijeta. No sve ostalo bit će sigurno The Best.
Normalno, mi čemo i dalje pizditi jer ne nema sampler i nemože "prdit" DX i Casio zujalice iz sebe, ali budite sigurni da će u njemu trube, saksovi, gitare, Rhodesi i piana biti vrhunski.
No ti zvukovi kod nas ne prolaze, jer koristimo jedva 5 normalnih prirodnih zvukova (Dalapa, Guerini, Tamburica, Dragečevka truba i Violina), ostalo su sounovi iz predhistorijskih DX-iva i CZ-a.
Kad odlučimo i naučimo odradit svirku bez samplera, onda nečmo više svršavat na svakog novog KORG-a i Tyrosa, nego čemo skontat da svaki instrument vrijedi onoliko koliko iz njega kao muzičar izvučeš. A iz BK-9 će se sigurno dat izvući punooo divnih stvari. Žao mi je što kolega Tranzit nesmije malo više reči o njemu, jer siguran sam da Roland nije bez razloga radio toliko veliku pauzu između 2 TOP aranžera.