Tema: Roland BK-9
Videti jedan post
Star 30.03.2013, 12:27   #122
nesaband
Doktor Nesa

nesaband's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
nesaband ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

@Akordeonista
Ne diraj mi "dete",ono je malo i treba ga pravilno vaspitati..Salim se naravno.
Ne vidim u cemu je problem sa koriscenjem boja.Niko vama ne brani da koristite vise od 4 ili 5 boja po ritmu?Sistem trazenja boja nije bas sjajan,to se slazem sa tobom(sem ako se dobro neorganizujes da u OTS imas 4 boje koje su ti najpotrebnije).Ali ima jedno veli ALI.Roland nudi mnogo bolji fabricki ton samog aranzera nego bilo koji drugi brend.
Nasi ljudi a verovatno je tako u celom svetu,sem u Japanu ne vole da rade i zagreju stolicu sredjivanjem svog instrumenta i zato je Korg odneo pobedu na nasem trzistu u odnosu na Roland.

Ovo je sve off topic u odnosu na temu ali posto nema nekih opipljivih informacija o BK-9 nije lose da malo diskutujemo i o BK-5 u ovoj temi posto je BK-9 ocigledno zamisljen da bude bolja varijanta BK-5.

Koliko ja vidim ima nekih novina koje ce biti korisne onima koji ce ga koristiti i olaksace im rad i bice lakse raditi sa njim u odnosu na BK-5 ali ce i kupci verovatno morati da izdvoje duplo vise para da bi sve to dobili.Kada bi sve to kostalo manje vise isto kao i BK-5 onda bih i razmislio o nekom prelasku na BK 9 ali posto ne verujem u to za sada nemam ni jedan razlog da u skorije vreme menjam moje "mezimce" koje mi ispunjava sve sto god ja pozelim.
nesaband je offline   Reply With Quote