Citat:
Originalno postovano od Minicevac
Kad su tegovi bili veci nisi trebao ni da lepis tako...Tegici se lepe na kraju dirke da bio bio pravi osecaj...Ovako prvi put vidim da je neko zalepio 
|
I ja sam prvi put video

ali jbg.nisam mogao drugacije, jedino sam tu mogao da ih zalepim, hteo sam ja na kraj dirke ili bar na sredinu da zalepim, ali kad nisu mogli da stanu u tu supljinu i onda sam morao ovako..
A o gramazi nisam znao koliko bi trebalo, tako sam citao.. i svi su pisali 10 bele, 5 crne.. Sad cu na ovom novom Le-u da lepim silikonom na kraj dirke
Dodato:
Upravo sam zavrsio novo otezavanje na Le-a.. Stavljao sam olova od 9(nije bilo od 10) i 5g na crne.. I ne svidja mi se, ok je, moze da se svira..mnogo ozbiljnije deluje dirka, ali nije po mom ukusu jer je jako teska.. Olova sam lepio na ivicu dirke, kako svi preporucuju, ali mnogo mi je vise prijalo kad sam ih lepio na sredinu, bilo je taman kako treba po mom ukusu.. Ove sam morao da lepim silikonom, jer nisam uzeo samolepljive tegice, tako da necu nista da diram i odlpeljujem.. Moram da se naviknem na ovo.. (izvinjavam se sto pisem dva posta, ali corav sam i ne vidim gde je edit)