Videti jedan post
Star 03.04.2013, 22:45   #31
LAsER
Ovaj baš voli da kuca

LAsER's Avatar

Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
LAsER befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Svako zna svoje, šta će naplatiti a šta ne. Čast izuzetcima, koji savjetima i materijalom kojeg postave pomognu koliko toliko.

@dmmacak: Pa šta bi onda "Tranzit" ili drugi članovi koji pomažu stalno trebali reći za klavijaturiste kada pitaju neke stvari a za koje se zna odgovor tek kada prođeš koju godinu kroz tu materiju i oni ti serviraju odgovor bez da moraš razbijati glavu. Razmisli malo, da i oni svoje znanje i muku koju su prošli SAMO naplaćuju ;)

Harmonikaši neće ni letiti na Rolanda, uzet će Korg-a, jer imaju materijala za njega, imaju neku osnovu sa kojom mogu raditi. Dok je to za Roland teško pronaći.

Ja sam odlučio da ću sav materijal kojeg imam za GW8 a kojeg nema ovdje na stranici postaviti za download, a imam zaista dobre boje odrađene, još nisam došao do harmonika i clarineta ali i njih ću provaliti da zvuče onako kako trebaju i mogu iz gw8 (pošto sam ih vuko sa Vsampler-a). A ostalo distorzija, lead, gitare, piano, stringovi i sl. rade odlično. Ali zbog načina rada i preglednosti, odlučio sam se za drugi Aranžer.
LAsER je offline   Reply With Quote