Videti jedan post
Star 04.04.2013, 01:06   #4
formula95
Vredan član društva

formula95's Avatar

Registrovan/a dana: 10.02.2011
Mjesto: Ruma
Godina: 30
Downloads: 196
Uploads: 3
Rekao HVALA: 71
Zahvalili mu 11 puta u 11 Postova
Instrumenti: Basprim, Yamaha psr s700, Gitara
Interesi: Svasta nesto
formula95 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
formula95 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

@tranzit uspeo sam nekako, bice cokolada Isao sam ovako, usao sam u live styler, pa sam isao na onu opciju Midi IO, i onda sam isao na ono "Output settings" pa sam na "Instruments output port" stavio ASIO4ALL v2, a na "Bass output device "HD Audio output 1" i evo sad se cuje ritam lepo A na ono ispod sto pise "Voice set" stavio sam PSR3000 posto je to najpribliznije mojoj klavijaturi (yamaha s700), a pretpostavljam da to i nema nikakve veze? Jos me zanima ovo, kada udjem tu u opciju Midi IO, sa leve strane mi pise ovako, kolona 1 "Output instuments files" i tu mi pise sve isto "GM-Inst.isf", jel to treba da ostane tako? Kolona 2 pise "Controller name" i tu sad mogu da izaberem sledece: SF2, Mega samples, Yamaha, Simple, B4, SD2, Guitar, SF2BK, Uni controler, i meni je tu sve (Od R1 do R8) postavljeno na SF2, jel to treba tako? Kolona 3 pise "Input channel" i tu su mi sve jedinice (1) a kolona 4 pise "Midi inputport" i tu su mi takodje sve 1, i zadnja kolona mi pise "Midi output channel" i tu su mi redom brojevi od 1 do 8 od gore ka dole. Uf raspisao se ja

@nesaband ja sam i zaboravio za to skroz a sad stvarno dugo nisam svirao, pa evo cekam prvi raspust pa dolazim
formula95 je offline   Reply With Quote