Tema: Roland BK-9
Videti jedan post
Star 04.04.2013, 13:39   #150
Boban010
Zaludan vladika

Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
Boban010 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@Morison
Skroz si pogresno razumeo sve sto sam pisao.Vise puta sam naglasio da ove klavijature cenim na osnovu mojih potreba sto uostalom i svi mi ovde radimo.Nepotrebno ste upleli pricu o BK5 u temi o GW8 i BK9,ako se pazljivo pogleda vidi se ko je i u kojoj meri skretao sa teme.Vecinu tema o novim rolandovim klavijaturama sam ja otvorio iscekujuci masinu koja bi bila dobra imajuci u vidu moje potrebe i finansijske mogucnosti.Nazalost te Rolandove klavijature nema a po svemu sudeci nece je ni biti,opet da naglasim,imajuci u vidu moje potrebe.Naravno ocekivao sam napredak i nadgradnju u odnosu na GW8 i ruku na srce toga ima ali je veliki deo u skroz pogresnom pravcu.Ako Roland nesto novo da' na drugoj strani oduzme i sve tako ukrug,pravi bezobrazluk.
Ne znam sta je trebalo da se klanjam svakom novom modelu i da zmurim na njegove nedostatke?
Cisto da znas da ovaj tvoj post smatram uvredljivim a mislim da to nicim nisam zasluzio.
Na komentare vezano za vokal harmonizer i Favorite kod BK9 nisi obratio paznju,vaznije je da meni nekako doskocis.E moj druze...
Boban010 je offline   Reply With Quote