Videti jedan post
Star 05.04.2013, 21:24   #7
formula95
Vredan član društva

formula95's Avatar

Registrovan/a dana: 10.02.2011
Mjesto: Ruma
Godina: 30
Downloads: 196
Uploads: 3
Rekao HVALA: 71
Zahvalili mu 11 puta u 11 Postova
Instrumenti: Basprim, Yamaha psr s700, Gitara
Interesi: Svasta nesto
formula95 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
formula95 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

@Tranzit sutra mi stize UCA200 Jel mi mozete reci sta da radim s njom xD Tj onaj jedan deo zvucne (USB) prikljucim normalno na usb u komp, a onaj drugi deo, gde je input i output, sta tu treba da se radi. Ja imam jedan kabl (evo ovakav, samo sto i sa jedne i sa druge strane ima po jedan taj dzek, a ne 2 kao na ovoj slici http://www.wizard.rs/222/313-712-lar...na-mono-1m.jpg )
I jel mi taj kabl onda treba, i gde bi trebalo da ukljucim i jedan i drugi kraj? I pretpostavljam da cu ponovo morati podesavati u live-styler-u i u proteusu VX ali ne znam sta? Hvala unapred.
Dodato:
Evo stigla je zvucna i malo sam se raspitao i saznao ovako. Znaci taj kabl sto sam dao link, jedan deo treba da prikljucim na klavijaturu na OUTPUT L+R a drugi deo na zvucnu na INPUT, jel tako? A sad u ovim programima pojma nemam sta treba menjati sta ne, i jel treba ja u live-styleru da podesavam sa VST instrumentima nesto, posto imam opciju VST i ja sam tu podesio onaj ProteusVX nekako, ne znam ni ja da li je dobro.

Promijenjeno od formula95 (06.04.2013 u 12:55 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
formula95 je offline   Reply With Quote