evo da se i ja pridruzim... imao samm daaavno davno tu registraciju ali sam mijenjao komp, mijenjao svasta nesto.... i zaboravija i pass i sve...cak i mail koji sma imao je otisao...ugl prvo dosao sam tu da bih nesto naucio...nije me bilo briga za skidanjem jer nisam ni imao klavijaturu na koju bi to ista ubacio... onda sam poceo zanimat se vise i vise...i istrazivat sta sve moze...kako mogu sta doraditi... i zato i imam veliki download jer jednom sam izgubio sve sto sam downloadao.... pa sam nanovo a nekad i vise puta iste fileove skidao... jel malo sam glupast.... uglavnom kad god imam vrimena ili bilo sta prva stvar na mobitelu je klik na tapatalk koji mi je na mobu na home pageu i stalno pratim i citam sto se dogada na forumu...svaki post skoro da procitam :d ... ja bih volio da ima clanarine, jer i kada sam se tek registrirao tu donirao sam... nemam novaca da bih se razbacivao da odmah to rascistim, ali ovo ne smatram razbacivanjem, jer sam puno i naucio, a kad mogu svaki dan piti kavu u kaficu mogu i tu platiti clanarinu, jer cesce provodim i vise vremena tu nego negdje drugde, jes da sam sa strane ili ponekad kao gost ali uvijek sam tu

ispricavam se na tipfelerima