Tema: Roland BK-9
Videti jedan post
Star 10.04.2013, 01:45   #174
Vex
Odomaćeni član

Vex's Avatar

Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
Vex ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

@vingula, nisi crna ovca, procitaj moj post od pre par dana u ovoj temi par strana iza, pronaci ces slicnosti;-)

i ja sam svirao Rolanda 6 godina, zato mi i para ushi daira, godinama sam se sa tim borio... Mladost sam utrosio na pokusaju da Roland zazvuci, dok jednog dana nije dosao drug sa polu-sredjenim Pa60 i oduvao me k'o maslačak. Dok sam svirao Roland ARANZER nisam smeo da stanem uz zivi band ili bubanj, jer bi se Roland ugusio k'o asmatičar... I jednog dana sam rekao u sebi-dosta je patnje bilo. Isto to mučenje cujem i u sadasnjim modelima Roland aranzera, dosta starih boja, isti način obrade svega toga da mogu da poznam Roland sound na 5km, baš me je iztraumirao... I verovatno se zbog svega toga oseca odbojnost prema Rolandovim aranzerima, jer sam na svojoj kozi osetio objektivno nezadovoljstvo. A sa druge strane mi je drago sto u svom okruzenju poznajem ljude koji zive u sreći sa ovom firmom i dan danas i uzivaju u njoj i zbog toga opet ponegde, cisto radi promene, cujem drugaciji sound od onog koji trenutno preovladava na nasim prostorima, dovoljno da se podsetim zasto pridodajem vise paznje drugim brendovima.

Sent from S3