Videti jedan post
Star 10.04.2013, 17:05   #27
velja87
Vredan član društva

velja87's Avatar

Registrovan/a dana: 01.06.2009
Downloads: 96
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 64 puta u 64 Postova
velja87 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Sto sam ovde? Mnogo korisnih tema iz kojih sam dosta naucio, a i ono sto znam zelim da podelim sa drugima i da im pomognem ako mogu. Sto se tice clanarine, mislim da oni clanovi koji su postavili mnogo korisnog materijala i pokazali svoje znanje tokom godina, time sto su svojim strucnim savetima pomogli drugima i unapredili rad foruma ne treba da placaju clanarinu, a mi ostali bi mogli da placamo nesto tipa 5 evra jer to stvarno nije mnogo.Malo pivo u fensi kaficu je oko 2 evra! Vreme je novac, a koliko vremena smo svi ustedeli time sto smo dobili strucne odgovore u temama? Za neke stvari bi trebalo sigurno izdvojiti dane pa cak i nedleje ili mesece da se provale, a ovde dobijes odgovore za dan -dva. Dalje koliko je para ustedjeno time sto nije unistena oprema zbog krivog spajanja i slicno? Evo na primer pre nekog vremena sam hteo da spojim dve klave na komp sa jednim Y kablom.Kolega Tranzit mi je rekao da nikako to neradim, vec da uzmeme neki mikser. Jedan moj kolega je isto to hteo, i kada su me rekao da ne radi to nije me poslusao. Rezultat crkla mu zvucna kartica!
velja87 je offline   Reply With Quote