Citat:
Originalno postovano od Akordeonista
"javice se Morison ali klavijatura je sjajna"!
...... svirao sam i na GW8 i na PA800 i ovaj put cu reci kljucne reci koje sam propustio da napisem u prethodnom postu - PO MENI ......
|
Malo si presao granicu pristojnosti ali bas zbog tvoji propustenih reci u proslom postu sam tako reagovao.A te reci su jako bitne za citaoce foruma.Treba uvek naglasiti da je to "
LICNO MISLJENJE".Niti sam ja najpametniji na svetu niti si to ti i mislim da tako i treba da se ponasamo i jedni druge uvazavamo.
To sto sam napisao da ce se javiti @Morison ne znaci da ja nesto ne znam vec da on to konciznije i bolje zna da napise od mene.Na kraju krajeva i da covek nesto zna vise od mene to nije greh.Verovatno si citao jednu od tema za BK-5 pa si ovako reaogavao i predstavio me kao nekoga ko drugima voli da soli pamet a ne da pomogne.
Pre bih rekao da si ti izricit u svojim postovima mnogo vise nego drugi clanovi foruma i da ne znam iz kojih razloga forsiras pljuvanje po Rolandu.
pogotovo mi se dopada to sto si naznacio navodnicima da sam "
Veliki poznavalac" sto nije na tebi da sudis.Neka to ostali clanovi sami procene a ne da im ti nameces svoje misljenje.
Da li GW8 ima bolju dirku nego PA 800,to je vrlo diskutabilno,to je vec individualna stvar tako da se jedino slazem sa tobom u onome sto si napisao da je to "
tvoje misljenje",sto si u predhodnom postu zaboravio da napises.