Videti jedan post
Star 11.04.2013, 13:45   #66
Akordeonista
Ovaj baš voli da kuca

Registrovan/a dana: 13.04.2011
Downloads: 532
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 24 puta u 22 Postova
Akordeonista befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Neso, ti mi upurno imputiras to da sam rekao da su dirke na Pa50 bolje nego na GW8 sto je u najmanju ruku NEPOSTENO s tvoje strane jer ni jednog trenutka nisam to rekao!!! Poredio sam dirke na Pa800 i GW8 i konstatovao da su na Pa800 bolje dirke i rekao "pre bi se mogle porediti" sto nikako ne znaci "na Pa50 su bolje dirke" kako si ti to interpretirao! Ocigledno NISI pazljivo procitao moj prvi post i zbog toga cela ova ujdurma oko toga. Ocigledno ti je tesko da priznas to ali nemoj zbog toga meni stavljati u usta reci koje ni jednog trenutka nisam rekao, kako bi se ti opravdao pred ostalima!
U postu koji mi je obrisan je stajalo i to da sam ja samo jedan u nizu krajnjih korisnika muzickih instrumenata i opreme i kao takav imam pravo da ih hvalim ali i kudim njihove mane kojih, u slucaju Rolanda nije malo (na nasu zalost)! Za razliku od tebe Neso, nemam nikakav finansijski interes zbog kog bi hvalio i negirao mane nekog instrumenta! Sviram na Tyros 3 koji bih rado promenio, prvenstveno zbog velikih gabarita i tezine koja sa flightcase-om iznosi oko 25kg, mozda i vise! Rado bih presao na Rolanda koji zvuci odlicno ali nije operativan kao Yamaha ili jos bolje kao Korg (koji ima odlicnu operativnost ali mu je zvuk zbog ocajne D/A konverzije veoma mutan i "ne izlazi" kako treba) ali to zbog dosta nedostataka Rolanda meni jos nije moguce, sto ne znaci da ne smem da komentarisem njihove klavijature i da me po svaku cenu treba "ucutkati"! Ono sto je korisno za sve clanove da znaju je to da je ovim klavijaturama moguce, uz odredjene dodatke, nadomestiti sve njihove nedostatke sto je Tranzit vec pominjao! U tom slucaju bi se prevazisle razne mane, kao sto su mali broj solo partova, nedostatak lowera, terce, ukljucivanje/iskljucivanje internih i pozivanje externih zvukova i mnogo, mnogo drugih stvari ali to sve treba znati i podesiti jer sve ide putem SysEx protokola koji, osim Tranzita, nisam siguran da iko od forumasa poznaje dovoljno dobro!

Promijenjeno od Akordeonista (11.04.2013 u 13:48 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Akordeonista je offline   Reply With Quote