Videti jedan post
Star 17.04.2013, 23:45   #175
nesaband
Doktor Nesa

nesaband's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
nesaband ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od nele1 Pokaži Post
Izvinjavam se bio sam u buli jurnjava bez kraja,

Zeljko druze bice snimaka samo malo dase stalozim od jurnjave

Bobane ne spavam druze vec sam vremenski slab,bas mije drago ako bude prolazio nas drug Mikeli ovamo ka Berlinu ostavicuti broj pa neka se javi,
sa Snezom sam svirao dva puta u zadnjih godinu dana ono sto si cuo toje od zadnjeg puta od pre mesec dana,izvini jos jednom sto ti odmah nisam napisao,

Neso druze sve sto si cuo su semplovi meni se dopada mnogo jer mi veruj dosadno da sviram sa ritmovima koje sam sredjivao jer postane monotono
ovako zivi bubanj je u pitanju i zvucimi kojedan odlican orkestar koji radi vec dugo zajedno,
ako je iko lud oko saunda onda sam to ja veruj mi imam 5 kompleta odradjenih harmonika jedno 10 razlicitih basova isto toliko gitara 3-4 saxa i isto klarineta ma bukvalno do bola
sada konacno mogu da sviram i da uzivam u svirci,
veliki pozdrav za svu trojcu i za sve drugare sa yu-midija.
Kupi novu tastaturu ili ovu ocisti.Mnogo se naprezem kad citam tvoje postove gde su neki veznici spojeni pa se pogubim.Odvajaj te reci.I mene zeza tastatura ali ja ne mogu da je ocitim posto je Laptop u pitanju.

Jos jednom da ponovim,lepo ti zvuci PA 800 i prosto nije kao ostali.Bubanj mi se ne dopada,nije po mom ukusu ali o ukusima se ne raspravlja.

pozdrav
nesaband je offline   Reply With Quote