Videti jedan post
Star 18.04.2013, 01:45   #10
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

U mojoj davnasnjoj diskusiji sa doticnim Marjanom, sve vrijeme je bilo diskutovano samo o subjektu same teme i nista drugo. Ni jednog trenutka se nije udaljilo od tog subjekta ni za dlaku, a sto je taj doticni zalutao u onome sto je pisao i sto nikako nije htio, a cini se ni mogao, da shvati i sagleda stvarno stanje i cinjenice i sto sam bio prinudjen da ga nesto opsirnije uvjeravam i iznosim argumente, to nikako ne znaci da je bilo ikakvog "ujedanja" bar ne sa moje strane jer to iz principa ne radim. Sto se tebi eventualno ucinilo da treba smirivati situaciju je bio tvoj licni dojam u datom momentu. Uzgred, zahvaljujem na tvom trudu da smiris situaciju, nevazno da li je to uopste bilo za nekakvo smirivanje jer cijenim svaki trud da se, nekada i sasvim nehoticno, nastale tenzije smire. Ovdje se medjutim malo, malo pa zestoko udaljimo od teme da bi malo "cacnuli" kolegu. Ne treba nam to, ama uopste.

Sto se tice pitanja u vezi sa mogucnoscu pravljenja setova na Rolandu BK-9, naravno da je moguce i to u prilicno visokom kvalitetu. Treba samo znati i ostaviti dovoljno vremena. Roland je u svoje top aranzere ugradio veoma raznolik spektar sampling materijala kojim zaista pokriva vrlo siroko podrucje a srecom i ono koje mi potrebujemo. Samplovani bubnjevi od strane korisnika, na aranzerima konkurentskih firmi su mulj u poredjenju sa onim sto sam proizvodjac ponudi u tom svom top aranzeru, ama korisnici se u pravilu nedovoljno duboko unesu u materiju pa im se onda cini da ce lakse zadovoljiti svoje potrebe nekakvim trecerazrednim samlpovima bubnja, koji tek posebna prica. Zabluda !!!!! Garantujem i glavom i bradom da cu napraviti bilo koju udaraljku od fabrickog kontigenta jednog Rolanda BK-9, Korga PA3X i Tyrosa 4, ama bas svaku koja se pozeli i da ce biti kvalitetnija nego bilo kakva samplovana iz tih famoznih setova sa Balkana.

Promijenjeno od tranzit (18.04.2013 u 01:54 sati)
tranzit je offline   Reply With Quote