Videti jedan post
Star 21.04.2013, 22:58   #1
perobp
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 11.09.2012
Mjesto: Crna Gora, Bijelo Polje
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 6 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg pa 80, korg pa 1x, Tyros2, Roland E-A7, Korg pa2x
perobp ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard problem sa karticom 8mb korg pa 80

Pozdav svima. Vec sam pokretao slicnu temu na forumu ali nisam dobio adekvatne odgovore. Ovaj problem sa karticom vucem vec duze vrijeme, dosta je neobican pa tako da je mali broj ljudi koji mi je dao koristan savjet pri otkljanjanju mog problema. Ovako, moj problem je u tome da pri u ucitavanju CRD backupa kartica ocita 24% posto i prekine. Neki su mi govorili da je do seta, kupio sam novi set i opet isto. probao sam sa dosta setova i svaki prestane na 24%. Poblem je u kartici definitivno, cak sam i operativni sitem ponovno instaliro sumnjajuci u virus. Taman kad sam odlucio da kupim novu karticu nacuo sam da postoji neki softwer koji nema korg u svom operativnom sistemu i da je oguce da se pomocu njega otkljuca kartica koja je naime zakljucana. Ne znam na koju foru, kako verovatno neko od vas zna da li je to moguce i ako jeste kako da se dodje do toga programa koji ce omoguciti da se otkljuca kartica (koja nije ni malo jeftina). Jer ako postoji mogucnost da se kartica otkljuca zasto bih onda kupovao novu. Hvala!
perobp je offline   Reply With Quote