Prvo sam zamerio Korgu Pa 800 isto kao na tyrosu2(ceo svetli u milion boja bez ukusa kao da sam na luna parku) onu plastiku najgore klase,jbg kad dajes 2000e za aranzer onda to treba da bude to a ne da kupujem plasticne klavijature sa kojih se farba izlize posle mesec dana!Druga stvar dirka mu je nula,uopste nemam osecaja kad sviram na njemu,ekran mu nesto treperi celo vreme i imam jos mnogo zamerki da ih ne nabrajam sad...Ja nisam rekao da je to losa klavijatura,imao sam i Pa 50 koji je slozen od iste plastike i bolje mi je radio nego pa 80 znaci sigurnije,pozdravljam.Pa 800 ima super mogucnosti ali sto se mene tice hvala,necu je koristiti!S obzirom da sam kroz svoju karijeru koja traje 15-tak godina gazio mnoge klavijature i obavljao kupovine zbog kojih sam se kasnije i kajao kada sam kupovao zadnji aranzer obratio sam paznju na sve i odlucio se za Pa 1 x pro,opet ponavljam da nije bilo Pa2 x pro u prodaji i sledeca klavijatura mi je sigrno Pa2 X pro!Nadam se da ne zamerate na komentaru i da uvazavate moje misljenje kao i ja vase