Videti jedan post
Star 18.01.2008, 15:39   #5
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard ...

Prvo sam zamerio Korgu Pa 800 isto kao na tyrosu2(ceo svetli u milion boja bez ukusa kao da sam na luna parku) onu plastiku najgore klase,jbg kad dajes 2000e za aranzer onda to treba da bude to a ne da kupujem plasticne klavijature sa kojih se farba izlize posle mesec dana!Druga stvar dirka mu je nula,uopste nemam osecaja kad sviram na njemu,ekran mu nesto treperi celo vreme i imam jos mnogo zamerki da ih ne nabrajam sad...Ja nisam rekao da je to losa klavijatura,imao sam i Pa 50 koji je slozen od iste plastike i bolje mi je radio nego pa 80 znaci sigurnije,pozdravljam.Pa 800 ima super mogucnosti ali sto se mene tice hvala,necu je koristiti!S obzirom da sam kroz svoju karijeru koja traje 15-tak godina gazio mnoge klavijature i obavljao kupovine zbog kojih sam se kasnije i kajao kada sam kupovao zadnji aranzer obratio sam paznju na sve i odlucio se za Pa 1 x pro,opet ponavljam da nije bilo Pa2 x pro u prodaji i sledeca klavijatura mi je sigrno Pa2 X pro!Nadam se da ne zamerate na komentaru i da uvazavate moje misljenje kao i ja vase