Svaka čast Marco. Argumenti stvarno stoje. Svaki je na mjestu. To ipak nisu sitnice za odbacit. Za tastaturu stoji. U toj klasi Pa-800 ima daleko najlošiju tastaturu. Mislim da nije ništa bolja od one na Pa-50. Za ekran me čudi da imaš takvo mišljenje, ipak bi trebao biti malo bolji nego na kec, znaš što mislim noviji je. Plastika i mene nervira, to s guljenjem mi jako smeta na Pa80-tki. Tamo gdje naslanjam stalak od mikrofona je već sve crno bilo, no stao sam tomu na kraj. Uzeo sam ženi lak za nokte iste nijanse, prefarbo oguljeno i preko čitavog gornjeg kuta klavijature naljepio dvocenimetarski salotejp. I nema više guljenja.

Inaće ja bih na na novog korga nadogradio mini lampu sličnu kakvu ima npr Yamaha EMX-5000 (16 ch). Ono, da ima utičnicu, pa kad sviraš u diskaću u mraku da je po potrebi upališ da vidiš gdje je šta. Ovaj trik sa osvjetljenjem dugmića im nije baš najbolje uspio jer trebaš napamet u brzini pogoditi pravi taster. Bolje onda da su napravili flourescentna slova ispod dugmadi, ili lampice ispod teksta slova. Bolo bi 100 puta bolje jer bi se jasno vidlo. I naravno. Klavijatura ako već koristi tonu lampica mora biti crna, jer ovo srebrno za puno puta i iritirati, a kamo li plavosivo.