U odnosu na tvoj EXR 2,cuces ogromnu razliku cim ukljucis BK-9.
Danas sam imao prvi kontakt ali samo na kratko sa BK-9.Semplovi su sigurno veci nego na BK5,uporedjivao sam boje sa BK-5 na licu mesta bez ikakvog editovanja.BK-9 ima kvalitetnije semplove.Dirka je neuporedivo kvalitetnija od recimo GW-8 ili BK-5.Vise mi lici na dirku od Fantoma G6 ali nije identicna koliko ja mogu da ocenim.Mene podseca na dirku od G-800 ali mi se cini da je malo brza nego na G 800.
dva ekrana,po meni nepotrebna,bolje da su stavili jedan,veci pregledniji i tu su stedeli bez neke potrebe.Mogli su da stave ekran kao sto je na E-50-60-80 i da klavijatura mnogo lepse izgleda.
Nisam siguran ali mislim da user skale nisu u performans podesavanjima tako da ni BK-9 za sad nema mogucnost pravljenja terci.Ovaj zakljucak uzmite sa rezervom jer nisam 100% siguran da sam u pravu.
Cena 1990 eura,ne znam sta da kazem,videcemo da li je previsoka za nase trziste ili nije.
U sustini BK-9 je sjajan aranzer,sa novim setovima bubnjeva koji zvuce fantasticno,da Favorite banke su kao na GW 8 sto je dobro za one koji su navikli da rade na taj nacin.
Kursor je cini mi se malo kvalitetnije uradjen nego na BK-5 i ENTER se nalazi na samom kursoru kao sto je na modulu BK-7
To su moji utisci na prvu loptu posto sam proveo nekih pola sata uglavnom uporedjujuci BK-5 u odnosu na BK-9.
|