Videti jedan post
Star 03.05.2013, 20:25   #10
neshatomic
Vredan član društva

neshatomic's Avatar

Registrovan/a dana: 19.06.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 67 puta u 41 Postova
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
Interesi: sport,moto sport,sound & light
neshatomic befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Marjane kod mene se nije tako pokazalo,znas i sam sta sam sve promenio od kutija ,najduze mi se zadrzao rcf art 325 i 315 ,pasivne i aktivne ,tako da posle nekoliko godina koriscenja istih i aktivnih i pasivnih ,mogu realno da kazem ,da mi pasivne 325 i posle nekoliko godina rade perfektno bez da stucnu ,a a aktivne i 315a i 325a su se sve komplet razdrndale samo zvrce na sve strane kad ih pustih u full range i sve su bile na servis,do duse oko gluposti (npr puke potenciometar za pojacavanje itd ) ali su bile na servis a pasivne nisu.Ista situacija i sa RCFovom najboljom TT serijom ,aktivne bile na servis ,pasivne nikad.Tako da ipak sto se tice pasivnih -aktivnih RCF mogu da kazem odgovorno i sigurno da pasivne su mnogo trajnije resenje .Ista situacija i kod FBT koje sam imao.

A da ne pricam koliko rade jace npr rcf art 325 pogonjene ozbiljnim snagasem od aktivne 325 ,to ne moze da se poredi.
neshatomic je offline   Reply With Quote