Ugradio sam nekih 5-6 komada "go-tek" modela na korgove PA50 i jedan PA80
Prvo, moras da uzmes model koji na sebi ima "brojcanik" da bi mogao da menjas tj. selektujes particije sa flesh kartice.
Drugo, software koji dobijes sa njim je na kineskom i tesko ces se snaci. Ima doduse alatku za formatiranje i multi-flopi selektiranje koja je na losem engleskom ali je upotrebljiva.
Razlog za formatiranje u 100 particija od 1.44 mb je taj sto tvoja klavijatura i dalje "misli" da joj informacija dolazi sa flopi diskete a u stvari dolazi iz RAM memorije emulatora koji informaciju uzima sa particije koju si vec odabrao na svojoj flesh kartici...
Iz ovoga sto sam do sada iskusio, ljudi lepo sloze svoje midi sekvence na tih 100 emuliranih flopija i onda po potrebi saltaju brojcanik i biraju koja im disketa treba sto znatno olaksava proces u odnosu na situaciju kad imas 100 disketa negde na klavijaturi pa moras da pretrazujes... Kontas??
E, sad, koliko ce ti to trebati ili biti od koristi na tvom instrumentu, do tebe je...
Dodato:
Uh... jbt...
Tek sam sad primetio da je stara tema u pitanju...
@DJBOKO nemoras da smaras sa istim postom na svakoj temi, neces nista postici sem eventualne blokade.
A ja se napisah, mislim nekome zapelo....