Citat:
Originalno postovano od calevh
1.
Kolega, jos jednom uz duzno postovanje prema tebi i svima, to sto se ti nisi obradovao operativnoscu rolanda ili konkretno modela bk5 i bk9, je samo zato sto na osnovu testiranja od pola sata, sata ili par sati nemoze se doneti ama bas nikakav zakljucak o nekom uredjaju, a ne o klav. koja ima toliko kompleksnih funkcija koje traze vreme i paznju. I kao sto rece, relativna stvar. Pozdrav i svako dobro.
|
Pročitaj kolega sta sam napisao. Ja u klin a ti u ploču. Napisao sam činjenice kojime se ne samo ja nisam obradovao već nije niko. Terce, selektovanje ritma ( vreme koje je potrebno da se pozove novi ritam)... dupli ekran koji nije tach sa totalno nepotrebnom podeljenošću koju su mogli da uklope softverski leve i desne strane ekrana - odvojene funkcije, da nije žalosno bilo bi smešno. Drugo pročitaj moj predhodni post. Lik je testirao klavijaturu koliko je osetljiva na napon svirajući na njoj? Čime molim te.... to nisi spomeuo. O kvalitetu samog instrumenta nisam raspravljao ( izrada i zvuk) već kritikovao predhodnog kolegu koji je bio direktan u svojim objašnjavanjima. Ja nisam bio. Kvalitet zvuka je relativna stvar i stvar ukusa kada je reč o modelima sličnog ranga. Ukusi su različiti. Zato me ne prozivaj bez razloga. Sve najbolje, pozdrav